Objectbeveiliging

Om uw organisatie te behoeden voor criminaliteit, calamiteiten, ongevallen en overige risico’s wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele beveiliging van uw object.

Royal Security Services beschikt over ervaren en goed getrainde objectbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Of het nu gaat om tijdelijke inzet of om een compleet team dat 24/7 in uw bedrijf de beveiliging verzorgd. Zij weten wat er moet gebeuren als er zich onveilige situaties voordoen en zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken.

Omdat beveiliging ons dagelijks werk is en iedere organisatie en situatie uniek is adviseren wij u graag bij het opstellen van een beveiligingsplan en de daarbij behorende implementatieplannen.

Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel in uw organisatie verder te versterken is objectbeveiliging ook heel goed met onze overige diensten te combineren.

Interesse in Objectbeveiliging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.Specialismen

klik op één van de onderstaande specialismen om deze te openen

Portiersdiensten

Als u controle wilt houden op inkomende en uitgaande goederen en de dagelijkse stroom van bezoekers en personen binnen u bedrijf. Dan kunt u gebruik maken van onze portiersdiensten.

Deze vorm van dienstverlening wordt veel toegepast in de petrochemie, bij industriële werkgevers en op overige productieplants. Voor kleinere bedrijven, maar ook grote multinationals bemannen wij al jaren succesvol de portiersloges.

Deze beveiligers hebben o.a. de volgende taken:

 • Controle op in- en uitgaande goederen
 • Toegangscontrole en registratie van personeel, bezoekers en leveranciers
 • Visitatie diensten
 • Cameratoezicht
 • Sleutelbeheer
 • Uitvoeren van brand- en sluitronden
 • Openingsronden
 • Verlenen van eerste hulp bij ongelukken
 • Bedrijfshulpverlening

Onze beveiligers trainen wij speciaal op het klantvriendelijk beveiligen en servicegericht handelen.

Bent u als bedrijf ISPS plichtig? Dan verwijzen wij u naar onze ISPS haven- en terminalbeveiliging

Beveiliging zorginstellingen

Zorginstellingen zijn open voor een breed publiek en in die zin ook kwetsbare objecten die specifieke veiligheidszorg nodig hebben. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat niet alleen patiënten, maar ook zorgverleners en bezoekers, veilig zijn en zich ook veilig voelen.

Royal Security Services heeft geruime ervaring met het beveiligen van onder andere Huisartsenposten, Ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen.

Voor ziekenhuizen ontvangen wij o. a. bezoekers, verzorgen we de toegangs- en uitgangscontrole, lopen onze beveiligers controlerondes en houden we preventief toezicht en handelen onze beveiligers adequaat bij verdachte of onveilige situaties. Klantvriendelijk beveiligen en gastheerschap voeren hierbij de boventoon.

Al onze beveiligers hebben een BHV diploma inclusief AED reanimatie. Hierdoor kan de beveiliger ook in noodsituaties adequaat eerste hulp verlenen of één van uw medewerkers ondersteunen hierbij.

Op de huisartsenposten die we beveiligen ondersteunen wij, naast de algemene beveiligingstaken, ook artsen bij het rijden van visites. Zodat de arts op een veilige manier voor zichzelf en de patiënt de juiste zorg kan verlenen.

Afhankelijk van het soort zorginstelling maken wij dus specifieke objectinstructies.

Mascha van Leussen van Nucleus Zorg te Terneuzen over onze dienstverlening:

De samenwerking met Royal Security Services wordt als zeer prettig ervaren. Wat opvalt is dat de beveiligers zeer vriendelijk en sociaal zijn. Daarnaast geven ze de huisartsen een veilig gevoel! De leidinggevende, sales manager en de beveiligers zijn dagelijks goed te bereiken en pakken opmerkingen en vragen positief en snel op."

Persoonsbeveiliging op afstand

Binnen de gehele zorgsector komt het steeds vaker voor dat personeel alleen op een afdeling of woning staan. Dat maakt uw medewerker erg kwetsbaar. In verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen rusten wij daarom zorgpersoneel uit met persoonsalarmeringssysteem. Een dergelijk klein Bodyguard apparaat wordt op het lichaam gedragen. Door een simpele druk op twee knoppen (zodat deze nooit per ongeluk kan afgaan), of door de bewusteloos detectie geeft de drager een alarmsignaal af. Daarmee is de medewerker te allen tijde exact te traceren zodat hulpdiensten snel ter plaatse zijn. Met een My-Bodyguard op zak is uw medewerker nooit meer echt alleen en kunt u beveiliging van uw medewerkers op afstand efficiënt regelen en daarmee ook kosten besparen.

Techniek en objectbeveiliging

“Ongewenst bezoek, vandalisme en diefstal zijn stuk voor stuk vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden en kosten met zich meebrengen”.

O.a. Cameratechnieken, persoonsalarmering en registratie-controlesystemen kunnen dit soort incidenten zo veel als mogelijk tegen te gaan of in ieder geval tijdig te signaleren

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid op het gebied van vernieuwende mogelijkheden en technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Te meer omdat camera- en andere elektronische beveiligingssystemen steeds meer een centrale rol krijgen binnen het beveiligingsplan. Deze beveiligingstechnieken kunnen ondersteunend worden ingezet, maar ook fysieke beveiliging(deels) vervangen. Dit kan kosten besparen voor u als klant.

Wij maken graag voor u een voorstel op maat over hoe u uw beveiliging zo goed en efficiënt mogelijk kunt organiseren. etc. is er een scala aan mogelijkheden die het verschil maken.

Cybersecurity

Cybercrime is momenteel veel in het nieuws en dat is niet voor niets. Er wordt wereldwijd jaarlijks voor ongeveer 388 miljard euro schade geleden. In Nederland komt dat neer op ongeveer 250 miljoen euro per jaar. Een groot maatschappelijk probleem. Veel bedrijven onderschatten de risico’s van cyberaanvallen op hun bedrijfssystemen. Een virusscanner, een firewall en af en toe een update voldoen niet meer. Preventie zonder echte maatregelen is zinloos.

Met onze partner Data Protectors biedt Royal Security Services beveiligingsoplossingen tegen deze Cybercrimeinaliteit. Data Protectors richt zich op de High-end security markt. De afhankelijkheid van internet maakt dat Cyber Security prominent op de agenda staat van grote ondernemingen.

Gezamenlijk hebben wij een groot netwerk van partners, allen key-players in de security-markt. Het aanbod bestaat o.a. uit:

 • Een zeer veilige Cloud-omgeving in Nederland voor de High-end markt (overheid & bedrijfsleven).
 • Een breed aanbod aan Cyber Security gerelateerde diensten, services en solutions.
 • Security Awareness applicaties & trainingen

Met een tweetal, tot high-tech datacenters verbouwde, atoombunkers in Nederland biedt Dataprotectors nationale en internationale organisaties de mogelijkheid hun netwerken en data optimaal te beschermen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Beveiligen woonresidenties

Royal Security Services biedt complete service- en beveiligingsdiensten aan woonresidenties. Hierbij kunt u denken aan woontorens en appartementencomplexen van particulieren en woningcorporaties.

Het unieke van deze objecten is dat onze beveiligers direct in de privé omgeving van onze klanten opereren. Dit vereist een unieke en servicegerichte aanpak. Waarbij wij een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid, het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid van de woonomgeving.

Dit soort objecten beveiligen wij (over het algemeen) vanuit een centrale hal. We verzorgen alle voorkomende beveiligings- en receptiewerkzaamheden, allemaal erop gericht om de bewoners optimaal te faciliteren, eigendommen te beschermen en onregelmatigheden te voorkomen zoals overlast van ongewenste bezoekers en vandalisme.

Eén van de woonresidenties die we beveiligen is de hoogste woontoren van Nederland. Met haar 160 meter is New Orleans bepalend voor de skyline van Rotterdam. In deze woontoren wonen is een totaal beleving, waar ons beveiligingsteam een belangrijk onderdeel van uit maakt. Naast 45 appartementen is er een parkeergarage en berging, een Private Healt club met zwembad en fitnessruimte, een zonneterras en gastenverblijven.

Onze beveiligers weten net dat stapje meer te zetten om zorgen voor een ontvangst en woonbeleving die indruk maakt!

Bouwplaats beveiliging

Tijdelijke beveiliging bij bouwplaatsen is tegenwoordig helaas een noodzaak. Door diefstal en vandalisme op deze werken leiden aannemers verlies en worden deadlines niet gehaald.

Hoewel beveiliging op bouwplaatsen vaak noodzakelijk is, is het ook een grote kostenpost. Royal Security Services biedt daarom bouwplaatsbeveiligers aan tegen aantrekkelijke tarieven.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Beveiligingsplan & calamiteitenplan

Het opstellen van een gedegen beveiligingsplan en calamiteitenplan is voor onze dienstverlening onmisbaar. Op al onze objecten van grote of kleinere klanten werken wij aan de hand van een beveiligingsplan.

“Veiligheid daar gaan we samen voor” is onze slogan. Hiermee laten wij zien dat wij als organisatie betrokken willen worden bij, in eerste instantie, het opstellen van het veiligheidsplan zodat wij onze kennis en expertise op dit gebied met u kunnen delen. Daarna blijven wij graag betrokken bij het optimaliseren van het veiligheids- en calamiteitenplan, want het veiligheidsplan blijft in onze ogen een ‘levend’ document wat continue aanpassing vereist. Naast uw input vragen wij ook van al onze objectbeveiligers feedback. Want deze kennis is reeds bij u in huis en het zou zonde zijn als we hier geen gebruik van zouden maken. Dit zal de veiligheid van uw organisatie en personeel optimaliseren.

Continue kwaliteitsverbetering

Continue kwaliteitsverbetering is de grondslag van ons succes. Wij evalueren zelf onze dienstverlening en passen waar nodig verbeteringsmaatregelen toe. Op ons eigen initiatief of in samenspraak met opdrachtgevers.

Zo scholen wij onze beveiligers op bepaalde objecten specifiek bij voor visitatiediensten of klantgericht beveiligen en kunnen wij Mystery guest inzetten.

Ook vragen wij al onze klanten actief om feedback. Dit doen wij door een periodieke kwaliteitsmonitor. Daarnaast roepen wij al onze klanten op om alle zaken, die zij als ongewenst zien, te melden bij onze bedrijfsmanagers. Wij nemen deze feedback enorm serieus en pakken de punten actief op. De klant krijgt altijd terugkoppeling van de uitgezette acties. Open communicatie en vertrouwen zijn hierbij sleutelwoorden. 


Objectbeveiliging

Objectbeveiliging diensten

Interesse in meer beveiligingsdiensten op het gebied van Objectbeveiliging?


De kracht van Royal Security Services

Onze klanten zeggen over ons: "Een prettig dichtbij-gevoel", "een laagdrempelige aanpak", "gelijkwaardigheid" en "niet moeilijk doen is wat Royal Security Services anders maakt".