U bevindt zich nu hier: Royal Security Services » Over ons

Over Royal Security Services

Over Royal Security Services

Wie zijn wij?

“Een prettig dichtbij-gevoel” “Een laagdrempelige aanpak” “Flexibel” “Bereikbaar” en “Niet moeilijk doen” Dat zeggen onze klanten over ons. We vinden het belangrijk om onze klanten werkelijke en gerichte aandacht te geven, flexibel te zijn en ons enthousiasme te tonen. Royal Security Services is een bedrijf met vakkundige en ervaren mensen.
We zijn op 1 januari 2005 ontstaan nadat de directie ruim 20 jaar ervaring heeft opgedaan bij een van de grootste landelijke beveiligingsorganisaties van Nederland.

Het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening heeft de groei en ontwikkeling van het kwaliteitsbesef bij Royal Security Services getekend. Optimale beheersing van de kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons voorop.

Royal Security Services hanteert een scala aan Kwaliteit Meet Instrumenten om de kwaliteit van onze dienstverlening te meten, door dit continue en uiterst zorgvuldig toe te passen, komen wij tot een continu proces van beheersing en verbetering. Daarnaast zijn er nog andere elementen die van belang zijn als het gaat om kwaliteitsbeleving. Een klant dient er van op aan te kunnen dat de dienstverlening ongestoord en volgens de afspraken wordt uitgevoerd.

Daarnaast werkt Royal Security Services tegen een van tevoren overeengekomen scherpe prijs zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Vanzelfsprekend zijn wij een door het Ministerie van Justitie erkend particulier beveiligingsbedrijf, maar ook VCA gecertificeerd en in bezit van het Keurmerk Beveiliging van de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB).

- VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is een veelzijdig programma waarbij we zijn getoetst en gecertificeerd op ons VGM-beheersysteem
- Het Keurmerk Beveiliging biedt opdrachtgevers zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit van ons bedrijf.

Mede hierdoor zijn continuïteit en kwaliteit bij ons gewaarborgd.

Royal Security Services zorgt voor professionele beveiliging in Rotterdam, Zeeland, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en heel Nederland

 

Voeg dit artikel toe aan uw favoriete nieuws-website of social community:

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend offerte op via onderstaand formulier.

Onze kracht

“Een prettig dichtbij-gevoel”
“Een laagdrempelige aanpak” “Flexibel” en
“Niet moeilijk doen” Dat zeggen onze klanten over ons.
Royal Security Services zorgt voor professionele beveiliging in Rotterdam, Zeeland, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en de rest van Nederland.
Download hier onze brochure.

Nieuws

Nieuws

Lees meer nieuws »

Abonneer op onze RSS nieuwsfeed »