Foto beveiliging object

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging. Het bewaren van rust en bewaken van gebouwen, terreinen en goederen tegen verstoring van orde. Activiteiten die (mede) zijn gericht op het voorkomen van criminaliteit, vandalisme, calamiteiten en overige onregelmatigheden van buitenaf en binnenuit.

Foto van ons mobiele surveillanceteam

Mobiele surveillance

De mobiele surveillance vormt het logische verlengstuk van de alarmcentrale. Samen bieden zij een dienstenpakket voor het opvolgen van alarmmeldingen, het uitvoeren van controlerondes, het openen en sluiten van objecten en het (collectief) beveiligen van bedrijfsterreinen.

Onze kracht

“Een prettig dichtbij-gevoel”
“Een laagdrempelige aanpak” “Flexibel” en
“Niet moeilijk doen” Dat zeggen onze klanten over ons.
Royal Security Services zorgt voor professionele beveiliging in Rotterdam, Zeeland, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en de rest van Nederland.
Download hier onze brochure.

Bel mij terug
Nieuws

Nieuws

Lees meer nieuws »

Abonneer op onze RSS nieuwsfeed »

 

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte. Schrijf u in via onderstaand formulier!

E-mailadres*:
Achternaam*:
Interesses:
Bedrijfsnaam:*
 
Beveiligings-
code:*
Foto van onze brandwachten

Brandwachten

Royal Brandwachten Services levert professionele brandwachten ter voorkoming van en controle op brandgevaarlijke situaties. Alsmede het bewaken van de algemene veiligheid van mensen, de werkomgeving, in gebouwen, bij objecten, op terreinen en tijdens evenementen.

Foto van onze hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging

Royal Security Services beschikt over ervaren hondengeleiders die flexibel kunnen worden ingezet. Of het nu gaat om een tijdelijke inzet van een hondengeleider of om een langlopend project. Onze hondengeleiders en diensthonden zijn gecertificeerd conform de wetgeving.

Foto havenbeveiliging

Havenbeveiliging

De professionele havenbeveiligers van Royal Security Services verrichten beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en ter bestrijding van terrorisme. Waarbij de internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse haven-beveiligingswet als uitgangspunt dient.

Foto van interventieteams

Interventieteams

Royal Security Services beschikt over een Interventieteam dat altijd stand-by is, in het hele land opereert en snel kan worden ingezet bij calamiteiten en ad hoc situaties.

Foto van trainingen en adviezen

Training en advies

De doelstelling van Royal Training en Advies is om u en uw medewerkers Tools en Tips aan te bieden die direct in de praktijk zijn uit te voeren. De aandacht richt zich vooral op het preventief denken en werken met als resultaat het kunnen beschermen van personen, goederen en instellingen tegen crimineel handelen.

Foto van onze receptiediensten

Receptiediensten

Receptiediensten bij financiele organisaties, automatiseringsbedrijven en overheidsinstellingen. Het zijn stuk voor stuk organisaties die de complete zorg voor dit belangrijke deel van hun front office graag in professionele handen geven. Maar wij doen meer: wij ondersteunen ook de facilitaire organisatie en zorgen voor 24-uurs bereikbaarheid.

Foto van onze evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. Royal Event Security levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement.

Foto van winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Door toepassing van winkelsurveillance leveren wij op een professionele manier een belangrijke bijdrage ter voorkoming van winkelcriminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel.

Beveiliging in Zeeland

Beveiliging in Zeeland

Royal Security Services zorgt voor beveiliging en bewaking in Zeeland.

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek dat mede is gericht op het voorkomen van inbraak, criminaliteit, vandalisme, calamiteiten en overige onregelmatigheden van buitenaf en binnenuit.