Definitieve gunning Europese aanbesteding Rijksbrede Beveiligingsdiensten aan Royal Security Services BV

Europese aanbesteding Rijksbrede Beveiligingsdiensten, gegund aan Royal Security Services

Definitieve gunning
Wij zijn erg verheugd u te kunnen melden dat de Europese aanbesteding Rijksbrede Beveiligingsdiensten ten behoeve van de Rijks Beveiligings Organisatie, door Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/Bestuursdepartement is gegund aan Royal Security Services BV.

Met de aanbesteding is beoogd om dienstverleners te contracteren die in staat zijn om de gevraagde beveiligingsdiensten te leveren welke voldoen aan de gestelde eisen. Met ingang van 5 november 2018 moet een kwalitatief goede, flexibele en efficiënte voorziening voor de uitvoering van diverse beveiligings- en receptiediensten worden gerealiseerd.

Daarnaast moet de dienstverlener ruime ervaring hebben met het beveiligen van extra beveiligde organisaties en/of locaties, waarbij op meerdere niveaus beveiligingsmaatregelen (OBE&I) worden toegepast en beveiliging een hoge prioriteit heeft vanuit de positie of belangen van de opdrachtgever. Dit zijn tevens objecten met het stempel vitale infrastructuur en tevens opgenomen op de prioriteringslijst van het NCTV in kader van het Alerteringssysteem Terrorismebestrijding (ATb).

De gevraagde Beveiligingsdiensten in het kader van de opdracht zijn: Objectbeveiliging, Receptie/Hostess dienstverlening, Mobiele Surveillance,
Coördinatie beveiliging, Evenementenbeveiliging, Brandwacht dienstverlening, Meldkamer dienstverlening, Beveiliging met behulp van honden en Persoonsbegeleiding.

Werkgelegenheid
Deze opdracht levert een werkgelegenheid op voor 150 (extra) medewerkers voor de uitvoering van bovengenoemde dienstverlening.

Aansturing
Vanuit onze kantoren in Zeeland en Rotterdam wordt de opdracht ingeregeld op onze bestaande infrastructuur. Vanwege de gunstige ligging van Rotterdam coördineren we vandaaruit de regio Den Haag en omstreken. Omdat de Ministeries in Den Haag gevestigd zijn, zitten we ook dicht bij onze opdrachtgever.

Opening 3e kantoor
Gezien de hoeveelheid werk in de regio Utrecht openen we een 3e kantoor in Utrecht. Vanwege de centrale ligging van Utrecht kunnen we vandaar uit de coördinatie uitrollen voor de regio’s Amsterdam, Arnhem en Den Bosch, die op 25 minuten benaderbaar zijn vanuit Utrecht.

Grootste
In Zeeland waren we al sterk vertegenwoordigd en met deze opdracht zijn we één van de grootste spelers geworden van de Zeeuwse Beveiligingsbranche.

Type objecten
We beveiligen reeds vitale Rijksobjecten in Nederland en zijn er trots op dat met deze opdracht meerdere gelijksoortige objecten gaan beveiligen zoals:

Stormvloedkeringen en Sluizencomplexen

Oosterscheldekering                                                         Maeslantkering


Krammersluis                                                                    Kreekraksluis

Radar-en Verkeersposten

Overheidskantoren
Bestuur en Bestuursstaf Rijkswaterstaat                       Ir. J.W. Topshuis

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat                                          Dienstkantoor RWS Maastricht

(getoonde afbeeldingen Bron: Rijkswaterstaat)

Bijzonder
De getoonde maar ook de vele andere objecten van deze opdracht, maken indruk op onze medewerkers.

Zo heeft bijvoorbeeld de Maeslantkering, ook wel de ‘Voordeuren van de Rijnmond’ genoemd, twee halve, maanvormige holle deuren van 22 meter hoog en 210 meter breed. Stelt u zich eens voor hier werkzaam te zijn en van dicht bij te beleven hoe Nederland zich met deze hoogstaande technieken wapent tegen het water, met de Oosterscheldekering als ‘Kroon op de Deltawerken’

Daarnaast de statigheid van Overheidskantoorpanden en de diversiteit aan bezoekers, waar onze medewerkers dagelijks bij betrokken zijn. Maar ook onze surveillanten oogsten lof, zij zorgen er dagelijks voor dat alle medewerkers een pand veilig kunnen betreden en verlaten.
Kortom: Het geeft onze medewerkers veel werkplezier en het is een genot om zulke bijzondere en belangrijke objecten te mogen beveiligen.

Daarnaast heeft de opdracht ook veel aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers, getuige de vele aanmeldingen die we reeds uit het hele land krijgen.

Vacatures
Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar enthousiaste  medewerkers (m/v); beveiligers (gediplomeerd) en receptiemedewerkers die ervaring hebben met het extra beveiligde organisaties en hospitality gerelateerde taken. Kijk verder op onze website voor de actuele vacatures.

 

U kunt dit bericht ook als PDF lezen of downloaden, klik op Nieuwsbrief maart 2018.